Wie heeft er een accountant nodig in Naarden-Bussum?

Ondernemers hebben het vaak over hun accountant als zij over hun eigen boekhouding hebben. Maar in de meeste gevallen hebben zij het over hun “boekhouder”.

Het merendeel van de ondernemers ( MKB of zzp’r) heeft geen accountant nodig. De accountant voegt in de gewone boekhoudingen hoegenaamd niets toe. Behalve misschien een hoger tarief.
Een accountant heb je nodig als er een accountantsverklaring vereist wordt. De gemiddelde ondernemer in het MKB zal daar bijna nooit mee te maken hebben. In de meeste gevallen zal dan zelfs een beoordelingsverklaring of een samenstelling verklaring worden afgegeven door de accountant.
Voor een bank of een hypotheek verstrekker is een degelijke prognose en jaarcijfers van een goed boekhoudkantoor meestal afdoende.

Ondernemers in het kleinbedrijf willen iemand die de boekhouding degelijk bijhoudt met als doel de belastingaangiften goed en tijdig te doen.

Admare BV is dan wel geen accountant in Naarden-Bussum maar wel een degelijk administratiekantoor met een belastingaangifte praktijk. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het RB ( Register Belastingadviseurs).

Deze samenwerking garandeert een  kwaliteit welke  door de Belastingdienst erkend wordt.

Sinds 2005 zijn wij gesitueerd aan het Binnenhof 62-c te Naarden op de hoek van de Zwarteweg en de Thorbeckelaan. Precies op de scheiding van Naarden en Bussum.
Centraal gelegen en bereikbaar voor onze klanten.

Als je wilt weten of je echt een accountant nodig hebt, klik dan op de onderstaande knop om contact op te nemen,

Bel naar:
035 – 6944844